29 września 2016, LightscapeTurystyka na talerzu. Kulinarna podróż kubków smakowychDla wiecznie zapracowanych i tych, którzy nie mogli pozwolić sobie na odpoczynek w najgorętszych miesiącach lata, październik, listopad, a na
Hotel Brant dołącza do rodziny hoteli MercureAccor, globalny lider hotelarstwa i rozszerzonej gościnności, rozbudowuje portfolio marki Mercure w Polsce. Grupa podpisała umowę franczyzy z właścicielem Hotelu Brant Warszawa Wią
Informacja prasowaWarszawa, 25 lutego 2021 r.Stagnacja, brak realnych spotkań z bliskimi i wszechobecne obostrzenia – rzeczywistość ostatnich miesięcy mocno daje się we znaki wszystkim. Jednak to nastolatkowie są szczególnie
19 lutego 2019, WarszawaPodróże służbowe. Czy jadą z nami dane?Podróże służbowe są dziś codziennością dla wielu pracowników. Choć większość z nas w delegację wybiera się samochodem, to są i tacy, którzy podróż
Informacja prasowa2 stycznia 2017 r.Cejlońskie rękodziełoPiękno kultury cejlońskiej bierze się z poszanowania tradycji. Mieszkańcy wyspy ciężko pracują, a ich życie nie opływa w luksusy. Brakuje tutaj licznych reklam, kt